Wednesday, September 5, 2012

6 kuud ja 3 nädalat

No kus ma siis jõuan kirjutada kui on mu sünnipäeva nädal. Ja no kus ma siis jõuan kirjutada kui on mu sünnipäeva nädala eelne nädal kui tuleb koguaeg kannatamatult oodata, et millal juba! :) see hullus on selleks aastaks jälle möödas ja juba ootan järgmise aasta sünnipäeva nagu ikka :D

Pidustused möödusid toredasti. Ja kuidagi väga mitu pidu üksteise otsa. Teresa sünna on täpselt päev ennem mind, nii et käisime reede õhtul tema peol. Tore oli ja tutvusin uute inimestega jälle ja niisama mojitotasime. Kui kell sai 12 siis Teresa ja tema sõbranna Nikki sundisid kõiki inimesi mulle happy bday laulma (siis mul oli natuke ebamugav kuna ma ei teadnud ju eriti kedagi ja no oleks võinud vabalt need võõrad inimesed laulmata jätta aga mis seal ikka). Aa ennem seda neljapäeva õhtul oli ühe Morgani sõbra sünna kuskil klubis ja sinna me tahtsime ka väga minna. Olime veitsa väsinud küll tööpäevast aga väga kindlameelsed, et lähme ikka aga teeme ainult väikse siesta ennem. Nooo järgmine hetk avasin silmad ja kell oli 3:30 öösel, nii et ilmselgelt me ülehindasime oma võimeid ja see pidu jäi kahjuks meie jaoks ära. Mul tuli kohe meelde kuidas ma kunagi Hollywoodis esinemisele sisse magasin. Mõtlesin et korra panen silmad kinni ja kella 23:30 pean klubis olema ja siis ärkasin selle peale, et telefon helises. Mitte midagi aru ei saanud, et miks keegi mulle 00:20 helistab.hahahaha needless to say ülihelikiirusel pidin tookord ennast kohale ajama.

Sünnipäeval läksime late breakfastile mu lemmik hommikusöögi kohta ja pärast pikutasime mitu tundi bassu ääres ja jõime shampust ja imetlesin oma kingitusi :)



Eeskujulik catlady nagu ma olen sain mitu imenunnut kassipildiga sünnipäeva kaarti :) piltide järgi ei saaks elus aru milline hullumeelne kargleja Yalla on..koguaeg poseerib nii ilusti!



Morgan küsis, mis ma tahan ja tahtsin uut kotti ja siis saingi selle kauni Marc by Marc Jacobsi mida ma nüüd õhtul ennem magamaminekut paitan :D ja Morgan ise valis mulle üllatuseks veel uue marc Jacobsi lõhna ka... nii toreee :)



Aga no lemmikkingitus oli vaieldamatult Morgani tehtud album meie piltidega, mis mulle pisara korralikult silma tõi :) selle ekstra ägeda albumi ta ostis kui new yorgis käis..

























Õhtul läksime Mai Tai lounge dinnerile ja drinkidele. Kutsusin oma endise töökaaslase Terry ja tema abikaasa. Nad on super lõbus itaalia couple..palju reisinud, lahedad, kõva häälega, jutukad ja kui räägivad siis vehivad kätega..nagu päris! Siis Anne ja Wil, Barbara ja Lisandro (Barbara on üks uus sõbranna..ta on tegelikult Anne sõbranna aga oleme nüüd kolmekesi mitu korda hänginud..nad on mõlemad nii super armsad ja mul on nii hea meel, et nendega siin kokku sattusin) ja siis oli siin veel üks eesti paar, keda Morgan tunneb, nii et nemad tulid ka. Väga väga tore oli ja seltskond kuidagi klappis omavahel ja kokteilid olid head ja Anne ja Barbara organiseerisid mulle nii hea jäätisetordi ja hunniku toredaid kinke sain ka. :) mis sa hing veel ihkad! Tahaks juba jälle vanemaks saada!



Barbara on pärit brasiiliast ja töötab siin portugali keelsete gruppide giidina. Ta ise õudselt põeb oma inglise keelt ja sellepärast ei julge siin inglise keelseid tuure veel teha. Tegelt on tema inglise keel väga hea ja sellepärast pakkusin välja, et kui ta tahab harjutada siis viigu mind tuurile sest ma pole ikka veel pooli kohti näinud. Nii me käisimegi üleeelmine nädal kulla turul ja vürtsiturul ja niisama sõitsime ringi ning Barbara rääkis mulle oma giidi tarkusi. Al Karama turul käisime feik kotte ja muud träni uudistamas. Nii tore oli!




Barbara ostab kulda kokku. Tuli välja, et giidid on sellistel turgudel väga hinnas. Piisab kui Barbara näitas oma giidi licensit siis kohe kõik onud pakkusid suuri dicounte. Eks ikka selle mõttega, et Barbara järgmine kord oma turistid nende poodi tooks. Barbara ise on hästi hea kaupleja nendega (mina olen igasuguses hinna alla tingimises täielik wuss) nii ta kauples meie ostud kõik poole odavamaks. Ostsin argaaniaõli, mida kasutan öökreemi asemel, juukseotsetele ja küüntele.. eriti mõnus on. Ja Anne ostis rosmariiniõli. Igatahes ei jäänud iraani müügionul midagi üle kui meile eriti sõbralikud hinnad teha sest Barbara oli nii kindlameelne :D Meie Anne'ga itsitasime nurgas ja tegime lolle pilte.







Sellest ma ka ei ole jõudnud kirjutada, et paar nädalat tagasi olin esimest korda üksi Dubais. Morgan oli töö ja lõbureisil New Yorgis ja Kanadas. Seoses sellega suutsin ikka kolm päeva täis enesehaletsust ka teha. Mul oli boss samal ajal ära ehk tööd eriti polnud ja kuidagi keegi kohalikest sõbrannadest ei saanud aega midagi teha ja siis istusin kohe meelega kodus ja kurvastasin. Mõtlesin kui paha ja kurb ja kole ja igav ja palav ja fuhh kõik on ja ise mitte midagi ei teinud, et tuju muuta. No ju siis oli vaja loll olla paar päeva. Sellest täiesti kasutust kurvastamisest tuli üks hea asi ka.. googeldasin eestlased dubais ja sattusin Diana blogi peale, kes on siin natuke kauem elanud kui mina. Eile saime temaga kokku ja niii tore dinner oli vene restos. Kolm tundi eesti keelset jutustamist läks märkamatult :)

Aga hästi mu kallid. Mu lõunapaus on läbi ja naasen nüüd tööle. Asjad on viimastel nädalatel päris kiireks läinud. Paid!






2 comments:

Helen said...

Niiiii tore kulla!!! Kõike oli tore lugeda, kust mõtlesin et tulen ja vngun sul siis natuke, et miks sa juba ei kirjuta, et tahan sünna pidustustest kuulda :) aga jeeeeee, vingumise osa võis ära jätta! :) mul on hea meel et sa oled leidnud sealseid sõbrannasid! katsu mõni araabia naine ka sõbraks saada :D

grete said...

äää tahan tagasi! :D äki kui tulen talvel või millalgi (kaua ma siin ühe koha peal ika suuda kükata eksole) siis tahan ka kulla turule!

uu uu! ja tead, mul oli võimalus juhuslikult siin lätis käia selles lendamise asjas. kus sina käisid dubais aga me koos ei jõudnudki käia.. apikene see oli nii niii nii lahe! :D niiet kui ma tulen jälle (muidugi tulen eksole, hihi) siis tahan sinna kaaaa! :D

kui sa ei tule, siis lähen yallaga kahekesi B-) hihi