Tuesday, February 21, 2012

Day 6

Vahepeal läks kõik kuidagi kiiresti aga mul on mitme päevase pausi jaoks kaks head vabandust. Vabandus number üks, et olin peale eelmise postituse kirjutamist kolm päeva veel üsna tõbine ja ainult voodis, nii et midagi polnud kirjutada ja vabandus number kaks juhtus pühapäeva varahommikul kui silmad lahti tegin:



Nii, et hõljun siin oma värskelt kihlunud pilve peal ja üldiselt vaatan päevad otsa oma ilusat sõrmust ja mõtlen muid armastuse mõtteid :)

Aga räägime siis niisama elustolust ka. Siin on selline veider asi, et ametlik nädalavahetus on reede-laupäev ning pühapäeva on hoopiski tööpäev. Morganil aga oli eelmine reede Abu Dhabis suur event ja ta pidi terve päeva tööl olema. Oligi hea, sest reedel ei tundud ma ennast veel päris tervelt ja kodus teki all ingveritee joomine kulus igati ära. Laupäev aga olin mina valmis tegutsema ja Morganil ka vaba päev, nii et kõigepealt valisime ühe mõnusa kohviku kodu kõrval ja nautisime päikse käes hommikusööki..




Mina kibelesin hirmsasti IKEAsse minna sest vannitoas polnud dushikardinat ja normaalset panni polnud meil ka. IKEA on küll üsna teisel pool linna kui meie elame aga sinna sõit on ikkagi ainult 25-30min. Mitte, et Dubai väike oleks vaid pigem aitab kaasa läbi linna jooksev 7 realine kiirtee, kus kõik 120 sõidavad (tähelepanek: teen koguaeg imelike hääli ja raban armatuurist kinni kui sõidame ja seda mitte, et Morgan midagi äkilist teeks vaid siin ei näita keegi sunnatuld..üle 7 rea lihtsalt ujutakse üksteisele suvalt ette ja mul on koguaeg mini südamerabandused). Morgani töö asub kahjuks veel kaugemal kui IKEA nii, et ta peab iga hommik vähemalt pooltundi sõitma..seda põhjusel, et Free Zone asjub üsna linna ääres. Free Zone on siis ainuke ala Dubais, kus tohivad olla firmad mille 51% omanik ei ole kohalik ärikas. Seal on Loreal, autofirmad ja Red Bull jne.

Ikea boss:


IKEAst ostsime me lõpuks loomulikult natuke rohkem kui dushikardina ja panni aga hoidsin ennast omaarust tublisti tagasi. Koju sai toodud veel jalanõude riiul ja küünlaid ja voodilinu ja stange kuhu riideid riputada sest ühe kapiga ei tule me siin kahepeal mitte kuidagi välja. Edasi oli meil veel vaja tolmuimejat ja söögipoolist, nii et käisime veel ülielusuuruses toidupoes ja otsisime pärast kaua oma autot parklast taga. Kojujõudes tegime süüa ja seeaeg kui Morgan pikutas panin mina uusi asju kokku. Mulle nimelt hirmsasti meeldib, IKEA asju kokku panna. Nagu puzzle aga lõpptulemus ei ole pilt, mis jääb kuskile tolmukoguma vaid tore ja kasulik mööbel..



Laupäeva õhtul (mis on siin ju tegelikult nagu pühapäev ehk järgmine on tööpäev) läksime dinnerile ja sishale ühte rannabaari. See on üks neist vähestest, mis pole über fänsi ja kus mehed tossudega sisse saavad. Sellime relax baar ja resto ja ranna sisha ja õues suur ekraan kust sporti näitab. Morgan on seal juba uute tuttavatega käinud ja sellepärast teadis, et see on sellistest kohtades üks populaarseim. Seal olles oli tunne nagu oleks ükskõik millises euroopa riigis rannabaaris. Inimesed rääkisid kõiki keeli ja osadel tüdrukutel olid liiga lühikesed seelikud ja kõik chillisid ja jõid kokteili (siin on kahte tüüpi baarid ja kohad..ühed, kus on siis dry policy et alkot ei saa osta ja tavalised) Meie tegime ka ühed õlled ja sõima imehead halloumi juustu salatit ja suitsetasime ühe sisha.


Õhtud on siin kuidas kunagi, mõnikord täiesti soe aga näiteks eile jube tuuline ja külm. Igatahes olime juba kell 23 kodus ja väsinud.

Pühapäeva hommik oli imeline ja uskumatu ja maailma parim. Sõrmuse lasi Morgan siin teha, sest mustade teemantidega sõrmuseid müügil leida ei ole lihtne ja nii sai ta ise kivid valida. Pühapäeva päeval läksimegi korraks siis Dubai Malli (see on see maailma suurim kaubanduskeskus). Morgan tahtis sellele kullassepale, kellele ta oli siin kuu aega ajudele käinud ja kive välja praakind ja kes lõpuks mu sõrmuse valmis tegi, minna näitama kuidas see sõrmes välja näeb. Onu kullassepp oli väga tore ja küsis, et kas ütlesin kohe jah või olin ikka piisavalt tark, et ennem sõrmus üle vaadata ja siis alles jah öelda :) Kui me juba seal keskuses olime, jalutasime natuke ringi. Ja ma mõtlesin tõesti natuke, arvan et nägin umbes 10% sellest haiglaslikult suurest majast. Aga teepeale jäi näiteks selline waterfall:



ja hiljem meeletu suur läbi kahekorruse akvaarium, kus sees minihaid ja kui tähelepanelikult vaatate näete ka sukeldujat, kes turistide jaoks kalade keskel poseeris ja lehvitas..tavaline ju!:



Aa ja no kui ühel keskusel on keskel suusabaas siis ega see maailmasuurim ei saa ju talverõõmude suhtes kehvem olla..neil oli tribüünidega jäähokiplats:



Sattusime veel üülisuurede mänguasjapoodi (mis sattusime..läksime ikka kohe kui silti nägime :D ) kus ma suutsin pisut liiga kõvasti kilgata kui nägin piiiika vahekäiku, mis oli täis erinevaid mullitajaid!!! :O




Samal ajal Morgan tegeles autodega :D :


Nagu tavalised täiskasvanud kihlatud kunagi eks!

Õhtul läksime ilusassse sushibaari tähistama ja jalutasime mereäärsel promenaadil. Siis polnud mul telefoni kaasas, nii et pildid promenaadist tulevad teinekord. Armas aga väga rahvast täis lai tänav, mis kohvikud ja restosid täis.

Praegu ei tulegi muud pähe, mis teile veel rääkida. Olen usinasti CVsid laiali saatnud ja täna lähme ka dinnerile ühe paariga, keda Morgan teab. Neil on palju connectioneid Dubais ja pakkusid oma abi töö otsimise teemal, nii et ootan juba. Ahsoo ja veel, et kui keegi väga muretseb, kuidas Mate kõik selle reisimise üle elab ja kas ta on väga stressis siis juhul kui ta pole õues oma uute sõpradega mängimad, on ta põhiliselt selles poosis:



Ilusat vastlapäeva teile! Mul on niii kohutav vastlakukkli isu, et hakka või ise tegema. Või kui kuklit ei saa siis võiks ju Dubai Malli uisutama või Emirates Malli kelgutama minna! kallistan!

2 comments:

Diana Mieczan said...

Oh my goodness your dog is so adorable:) Have a wonderful day. xo

grete said...

no sinu blogi lugedes läheb ikka iga kord tuju nii heaks! :) kirjuta teinekord jälle.. ja elfriide most definitely tervitab Mate'! :)))