Sunday, February 12, 2012

DUBAI!

Teeme siis selle reisipäeviku otsa jälle lahti. Jäänud on ainult kaks päeva veel Mate'ga lumes mängida ja musta leiba süüa ja ema juures pannkooke söömas käia ja siis juba algavadki uued seiklused.

Palju teavad aga kes veel mitte, siis meie uus kodu saab mõnda aega olema Dubais. Olen juba rohkem kui ärevil ja väga valmis minema. Morgan, kelle töö algas juba kuuaega tagasi on ekstra super armas ja tubli olnud ja töö kõrvalt jõudnud ka kõik minu ja Mate tulekuks valmis seada. Leidis meile korteri ja käis Ikeas ja ostis padjad-tekid ja mõned valjalikud köögiasjad ja ostis mulle metrookaardi ja telefonikaardi ja Mate'le süüa jne jne. Et tahaks juba seal olla ja teda aidata, täna pannakse koju internet ka veel ja edasi jääb ainult tasapisi sisustada, et asi kodusem oleks. Ma tean ette, et see saab mulle raske olema, et mitte osta palju asju ja kodu koguaeg kaunistada aga me ei jää sinna ju igavesti, et pean ikka ennast taltsutama. Otsisime meelega sellise korteri, mis on pigem tühjem (voodi ja diivan ja köök jne on muidugi olemas) aga muidu olid korterites nii kole mööbel ja nende maitse on ju rasked tumedad vaibad ja värvilised vaasid ja fake kullast peeglid jne jne(kuigi kohalike on Dubais ülivähe on just nemad need kes kortereid omavad jne). Pigem vaatame ühtteist Ikeast ja jätame kodu tühjema kui võõrast ja mitta meieliku asju täis.

Igatahes lähengi nüüd pakkima ja luban teid jälle siitkaudu oma tegemistega kursis hoida. Esimesed prioriteedid on töö leida ja siis edasi saab juba muudele asjadele keskenduda nagu uue ja põneva linna avastamine ja uute ja huvitavate inimestega kohtumine! Kirjutamiseni!

1 comment:

Laura said...

Ootan juba muljeid!