Thursday, April 5, 2012

Day 51

Teie neljapäev on minu reede! Ehk siis paar tundi veel nokitsen tööd teha ja weekend fun begins! Töötan täna kodust, nii et eriti hea siin rõdul lösutada ja powerpointi koostada. Vahepeal on juhtunud järgnevad asjad:

- sain juurde ühe ägeda tööülesande. Kuna siin läheb iga päevaga aina kuumemaks ja kesk maiks on ürituste koha pealt suhteliselt vaikus kui mõned pisemad välja arvata siis pakkus mu boss välja, et töötan natuke ühe teise projekti kallal. Boss investeeris sinna raha ja selle asutaja on üks tema parimaid sõpru, nii et järgmised kolm kuud töötan kaks päeva nädalas sellises kohas nagu MAKE Business hub. See on eeriti tuus kohvik+office+networking place. Ehk siis selline urbanistlik avatud planeeringuga koht, kus kõik vabakutselised või ükskõik kes, saavad tulla ja töötada. Olemas on ka suuremad lauad koosolekute korraldamiseks, saab laenutada projektori. See koht on avatud alles selle aasta algusest nii, et nüüd tahavad nad paar korda kuus korraldada üritusi. Sellega hakkangi mina kaasa aitama. See kuu tahaksime launchida kaks üritust: MAKE Fashion ja MAKE ignition. Make fashioni point on kutsuda kolm huvitavat fashion industrys töötavat inimest kes, teevad väiksed presentatsioonid ja vastavad küsimustele, sinna peab ostma pileti ja kutse saadetakse umbes 30 moe vallas töötavale inimesele. Selle kuisele üritusele püüame saada Harper Bazaar Middle East peatoimetajat, ühte kohaliku väga populaarse butiigi omaniku, kellel tuli just ka riiete kollektsioon välja, ja endist Harvey Nicholsi head buyerit kes nüüd oma interneti poe avas. Peale presentatsioone toimub dinner ja discussions jne. Ja Make iginition idee on olla avatud platvorm kõigile internetis äri ajavatele inimestele. Inimesed saavad tulla ja esitleda oma ideid või rääkida milliste probleemidega nad silmitsi seisavad ja meie kutsume sinna oma ala proffid, kes neile siis nõu või ideid annavad. Igatahes on see eriti äge konsept ja mulle super kasulik just kõigi nende tutvuste pärast, mis seal tekitan. Panen teile paar pilti, et näete milline see koht on:




Nii, et esmaspäev ja teisipäev olen ma seal ja kirjutan kutsete tekste või aitan ürituste plaane koostada või niisama brainstormime, mida ägedat veel võiks korraldada sest see space on raudselt üks mu lemmikuid Dubais + söök on kõige parem, mis ma siiani siin söönud olen!

-Sain teada, et The Greensis ehk meie hoodis on oma väike sõda. Koera omanikud versus lapse omanikud! Ehk siis lapseomanikele ei meeldi, et me õhtuti pargis kokku saame ja koerad lahti laseme. Kuigi see toimub ainult ühes pargi nurgas ja keegi ei lase ju koertel valimatult ringi tormata vaid nad on kõik ikka meie lähedal. Kohalike tehisjärvede ümbes on ainult üks selline plats, mis on kolmest küljest piiratud ja piisavalt suur, et 10 koera mängida saaks. Park ise on muidu väga suur ja muru ja ruumi jätkub inimestele küllalt. Aga lapseomanikud on nüüd otsustanud, et tahavad istuda just selle ühe muru platsi peal, kus koerad mängida saavad. Mina ei teadnud, et selline asi on juba tükk aega käinud aga üleeile sattusin siis ka draamat pealt nägema. See kella 18 koerte kohtumine on täpselt samas kohas kestnud juba üle aasta aga aegajalt pidavad emad ikka püüdma platsi endale vallutada. Nii, et too päev nad pistid kõik kisama kui me koertega sinna tulime.. kuigi me olime väga viisakad, keegi koeri lahti ei lasknud sest nägime ju et lapsed tuterdavad. Kõik olid rihmas ja istusime sinna platsi ääre peale maha (kuskil 7 koera + omanikud) ja pidasime aru, et kas lähme laiali või ootame kuni emad oma pikniku kokku pakivad. Üks hetk kellegi 3-4 aastane jooksis suure hooga Luchee (väike 5 kuune kutsikas, kes kõigi ja kõigega mängida tahab) poole. Koer oli rihmas aga laps jõudis nii palju lähedale, et Luchee loomulikult ta peale siis hüppas. Me istusime nende piknikust ikka eemal, nii et see kuidagi ei saanud olla koeraomaniku süü, et kellegi laps tema rihma otsas oleva kutsika juurde jookseb. Laps muidugi ehmatas aga ei hakanud nutma ega midagi..ema hüppas püsti rabas lapse kaenlasse ja hakkas karjuma kuidas, mis siis OLEKS saanud kui koer oleks hammustanud. Nüüd kui ema karjus siis hakkas laps ka muidugi nutma ja no oligi paanika majas. Ema lubas meile politsei kutsuda sest kõik need koerad on täpselt sellise näoga, et nad hammustavad. Lahenes asi sellega, et emad läksid koju ära, meie kehitasime õlgu ja lasime koerad lahti mängima. Ootasime politseid aga seda veel ei ole tulnud. Emad versus koera emad järge kuulete kindlasti edaspidi ka!

-Meil tuleb järgmine nädalavahetus kaks eventi. Kahjuks täpselt siis kui X Fighters on aga ütlesin bossile, et 13 õhtul ma tahaks vabaks ja sain ka õnneks. Igatahes loomulikult kattuvad need kaks üritust nii, et tõenäoliselt olen ühel neist jälle mina üksi vastutav. Pernod Ricard on see firma, kelle portfooliosse kuuluvad mitmed suured alko brändid nagu Absolut ja Chivas, Beefeeter ja Havanna jne jne ja nende Middle East officiga teemegi tihti koostööd. Järgmine nädalavahetus tulevad Dubaisee kõik senior CEO Austraalia, Aasia ja Lähis-Ida regioonist. Üks üritus,mis neile korraldame on päev kõrbes, ehk siis beduiinide laagris (see on loomulikult tehis või noh turistikas laager) aga sellegipoolest 10km suurest teest ja täitsa kesest kõrbe. Seal on neil siis kõrbe safari ja õhtul dinner ja drinks. Meie veame selleks sinna suure valge ufoka Absolut baari (see sama mis eelmistel piltidel) ja siis saabki fänsisid Aboluti kokteile juua praktiliselt keset kõrbe. Kuigi seal laagris on generaatorid elektri jaoks tuleb peamiselt siiski kõik ise kohale tuua. Alates jääst lõpetades kõrtega, sest linna tagasi on pikkkkk maa. Nii et 12ndal hängin päeva kõrbes ja 13-14 aitame kokku panna üritust Ferrari jaoks aga sellest kirjutan mõni teinekord. Praegu pean edasi oma powepointi kallal nohistama.

Aa ja Mate ei ole väga õnnelik kui me mõlemad Morganiga hommikuti tööle hakkame sättima ja tema uus taktika on tulla su jalgade ette või tooli ette kus hommikst sööd ja niimodi liikumatult lamada (ise silmanurgast jälgides, kas sa ikka näed kuiii armas ta on). Aga kui me siis ikka mõlemad kingi jalga hakkame panema läheb ta oma kohale ära ja keerab selja ja ei tule ka kui kutsud sest solvukas on nii suur!

2 comments:

Anonymous said...

Issand kui lahe laura! Ja kohe kiire küsimus, et millal see Fashion üritus sul on ja kas peaksin proovima selleks ajaks sulle New Vintage by kriss ehteid hulgem saata…kui butiigi omaniku ja muidu fashionistad seal ju;)
Kallistan, lehvitan
K

Laura said...

Tsau kulla! Ma mõtlesin ka selle peale aga see on kahjuks juba see kuu nii et kardan, et ei jõua praegu saata. Aga ma panen mõne oma kee kaela ja katsun seal niisama promoda ja connectioneid tekitada ja tõenäoliselt hakkame seda üritust kui mitte iga kuu siis üle kuu tegema! :)