Friday, September 30, 2011

uued pildid

no ei tule seda tunnet peale, et hakkaks pilte väiksemaks tegema blogi jaoks ja new yorgi nädalavahetusest kirjutama. Pealegi on veel ainult kaks päeva jäänud linna nautida ja pühapäeval asume hispaania poole teele. Kohe läheb külaliste vastuvõtuks kui koju jõuame..Morgani isa ja vanaema ja isa naine ja naise teismeline tütar tulevad 5 päevaks külla. Aga aga mu telefonis on terve rodu pilte Montreali päevadest, mida te näinud pole..nii et hakkame peale..

Kohe downtownis asub Montreali vanima ülikooli McGill campus. Kool sai see aasta 190, mis tähedab, et hooned on vanad ja ägedad. Mulle meenutasid kõik majad Disney losse.









Veel käisime Mount Royali pargis jalutamas ja kõndisime mäe otsa vaateplatvormile downtowni vaateid imetlema:







ja mäest alla jalutades sain ikka emale ka traditsioonilise pildi ära teha (emme keegi mängida ei osanud muidugi) :


Edasi tulevad pildid üleeilsest kui sain kokku Cynthiaga. Nad elavad Atwateri linnaosas, see sama kuhu me tahaks kolida. Jalutasime ringi ja ta näitas mulle mõnusaid kohvikuid ja parke ja turgu. Nende kahekordsest terassiga korterist ma seekord pilte ei teind aga no mõelge milline nende maamaja oli ja võite ise arvata kas korter on äge või on äge!













Eileeee käisin ma esimest korda elus jäähokit vaatamas! Suur areen oli rahvast täis aga kanada meeskord mängis eriti halvasti kahjuks. Igatahes pean ütlema, et ma polnud kunagi ennem mõelnud kui raske mäng see on..nii suured mehed ja nii väiksed väravad ja litter ja uisud veel ju ja kõik jutud. No kolmandaks poolajaks hakkas mul natuke igav sest keegi ei skoorinud väravaid enam aga uus kogemus kirjas. Morganil on suur plaan, et peame hakkama hokit fännama kui siin elame nii, et algus on tehtud :D





2 comments:

Liisi said...

fantastikat täis linn ikka. idülliliste tänavate ja võimsate ilusate hoonetega:) sinulik! aga palun hakka ise hoki trennis käima, vot neid pilte tahaks ju küll hehehe

Laura said...

Ma arvan ka, et te võiks hoopis hokit ise mängima hakata. Panete oma tiimi kokku. Mate õpib raudselt ruttu ära.