Monday, August 6, 2012

5 kuud 3 nädalat ja 2 päeva

Pidin kella 10:30 koosolekule minema ja see lükati kella 11:30 peale ja ühtegi tööasja praegu kohe pole vaja teha nii, et siit tulebki juba uus postitus. Tööasjadest rääkides on august selline suht relax veel sest otseselt ühtegi üritust ei toimu. Inimesed on linnast ära ja pealegi on Dubai võlu kõik rooftop baarid ja loungeid ja ranna klubid jne aga need on kõik hetkel kinni. Ühesõnaga valmistume ette praegu uueks hooajaks, mille esimene suurem üritus on septembri keskel.

See esimene üritus on Absolut Blank- kunagi rääkisin sellest ka. Algselt pidi see toimuma kevadel aga lõpuks tahtis Absolut sellest ikkagi veel suurema projekti teha ja lükati sügisesse. Aga kuna meie ettevalmistused kevadel jõudsid päris kaugele pole sellega enam ka nii palju tööd. Üritus ise on suur pidu kahel õhtul umbes 500 inimesele. Ühte industriaal fiilinguga kunstigaleriise ehitame pop up peopaiga..erinevad Absoluti baarid jne. Blank konseptsiooni kohta saate ise ka netist googeldada. Selle mõte on, et valitakse teatud arv noori, andekaid, lootusandvaid suhteliselt uusi kunstnike (ükskõik kas skulptor, illustraator, video kunst, moekunst jne jne) ja neile antakse suur tühi Absoluti pudel. See pudel on kas 3D või flat paber ja võib olla kuni 3meetri kõrgune. Ja sellest nad siis teevad oma kunstiteose kuidas iganes nad ise soovivad. Alustavad muidugi varem aga lõpetavad seda sealsamas peol kohapeal. Nii et ringi kõndides on 12 kunstniku töötamas oma teoste kallal. Lisaks vist tulevad päris tuusad video installatsioonid ja akrobaadid jne. Küll ma räägin teile sellest kui aeg lähemal.

Üritus mille kallal praegu kõige rohkem tööd on toimub alles novembris aga asja ajamist on praegu palju. Selleks on Abu Dhabi Formula 1 etapp, kus meie teeme koostööd F1 ametliku shampuse sponsori Mumm champagnega. Esiteks on meie orgunnida ja manageerida Mummi ametlik vip jaht. Nüüd on lõpuks jaht, mis Mummi brand managerile meeldis ka leitud. Aga loomulikult sellega asi ei piirdu. See nädal pean meie palgatud branding tiimi jahti vaatama viima sest see tuleb otsast otsani Mummi logosid täis panna kuidagi fänsilt. Õnneks seda mina mõtlema ei pea. Küll aga pean ma leidma mingi firma, kes suudaks ehitada väikse ilusa piirde jahi peale. Päästepaat võetakse jahilt maha, et rohkem ruumi tekitada aga siis jääb selline eluohtlik äär, kust liiga palju shampat tarbinud maru vippi täis onud ja tädid alla võivad kukkuda. Nii et sellega pean ka tegelema. Siis on minu teha veel kõikide detailide leidmine. Pean Mummiga kokku saama ja nad ütlevad siis et nad tahavad..no näiteks 10 punast patja ja 20 punast küünalt ja ma ei tea valgeid vaase punaste roosidega a la. Ma hea meelega kõik mida saab teha/osta/otsida varakult tahaks lahendada sest mida lähemale üritus jõuab seda rohkem tuleb nagunii uusi asju peale. Jahi Yas marinas hoidmiseks on jällegi vaja kolmanda firmaga leping sõlmida, et sadamas koht kindlustada jne. Ja nüüd otsustas Mumm, et võibolla nad hoopiski tahaks maismaal ka mingi lounge ehitada. Ülehomme on Abu Dhabis koosolek, kus see peaks kas paika pandama. Meil esialgne disain on tellitud, et kuidas see lounge ehitada aga no, et see ka tegelt seal olema saaks koos baaride ja inimeste ja mööbli jne sinna on veel pikka maa. Üritame pushida, et Mumm maksaks ühe maksimaalselt ägeda jazz bändi kohale toomise Itaaliast. Tõime nad siia kevadel boat show jaoks..7 liikmeline üliäge ja karismaatiliste itaallastega bigband. Nii et põhiline töö käib praegu selle jaoks.

Boss ütles eile, et tõenäoliselt on oktoobris üks üritus Burj Khalifa 154 korruse private dining roomis ja seda ma ootan küll väga väga. Aga sellest pikemalt teinekord sest asi pole veel 100% ja midagi pole alla kirjutatud. Mul oleks hea meel kui sinna kasvõi location checkile saaks minna jälle.

Nüüd kohe varsti pean lippama koosolekule ühe teise production firmaga, kellega teeme detsembris põhimõtteliselt ühte oma aasta suurimatest ja tähtsamatest üritustest.  See on The Chivas Legends Dinner. Selle jaoks on meil palgatud terve eraldi production company sest meie firmas lihtsalt pole piisavalt inimesi ega kellegil ka aega koguaeg ainult selle üritusega tegelda aga see peab olema üli perfect. Chivas kutsub kokku 450 most important business men of the region 5 käigulisele dinnerile Armani hotelis. Eks ma täna koosolekul kuulengi, mis selle juurde veel kuulub sest pole veel ennast väga selle üritusega kurssi viinud.

Helen küsis kuidas siin siis täpselt alkoholiga ja selle tarbimise ja ostmisega on. Kirjutan sellest järgmine kord :)

kallistan,
L.

2 comments:

Helen said...

oiii sa oled nii asjalik :) selline tunne võib isegi tekkida et sa oled suureks kasvanud :D ullult ägedad projektid ikka, tubli tubli!!!! Keep going!
Alkoholi osas sa ise siin olles mainisid, et pole 6 kuud midagi joonud ja siis ma pärast jäin mõttesse, et kas see on kohaliku kultuuriga midagi seotud või niisama te ei viitsi seal veinitada.

Laura said...

Helen ikka tahab asjad selgeks teha enne kui otsustab, kas ta sulle külla tuleb.