Monday, August 6, 2012

Ilmateade

Sulgeme silmad ja kujutame ette järgmist olukorda:

 Ärkad hommikul ja tõmbad kardinad eest. Päike paistab, palmid ja muru rohetavad ja taevas on sinine. Tundub, et isegi üks lind laulab rõdul lillekasti sees. Paned lemmik hommikumuusika mängima ja teed kohvi. Valid kapist ilusa suvekleidi ja pakid läpaka kotti, et bossi juurde koosolekule minna. Sõidad liftiga 7 korrust alla poole ja peas kummitab veel hea hommikumuusika, läbi klaasuste näed eredat päikest ja mõtled kui tore on suvi.

 Astud uksest välja ja... tunned nagu oleks su näkku suunatud 3 ülielusuuruses fööni, mis töötavad täisvõimsusel. Oled optimistlik ja mõtled, et võibolla tundub nii tuline temperatuuri erinevusest, sest korteris oli ju õhukonditsioneer peal... ja kõnnid vapralt edasi. Ise peas korrates..päike paistab ma ei tohi viriseda! päike paistab ma ei tohi viriseda!

 Oled jõudnud 50m käia ja astud maja varjust välja.. 8 ülielusuuruses fööni + mõned suured soojapuhurid hakkavad sulle veel suurema hooga näkku puhuma. Mõtled, et no mul on ju bossi juurde kõndida umbes 8 minutit it cant be that bad. 2min pärast tunned kuidas nägu juba punetab nagu peet. 3min pärast tunned kuidas juuksed kleebivad ja higi niriseb mööda su ilusat suvekleiti alla. 4min pärast on niii ebamugav olla, et ei taha mõelda selle 4 minuti peale,mis on veel vaja käia. 5min pärast oled kindel, et nahalt tuleb juba kärsahaisu. 6-8min hoiad silmad kindlalt ees paistval majal ja mõtled ainult selle varju peale, mida uksest sisse saamine pakub. 8min pärast saabud täiesti higisena, pea kergelt ringi käimas ja tallad valutamas, sest asfalt kõrvetas neid läbi sandaalide.

Eile oli Dubais +49 kraadi ja liivatorm.

Pean hetkel üliaktiivselt endale meelde tuletama kui superkaif oli ilm siin veebruaris,märtsis, aprillis jne sest vastasel juhul ma ei suuuuda midagi teha.


2 comments:

Anonymous said...

HAHAHAA...jummala naljakas! Ja ma hakkasin kohe armastama meie vihmast augustit.
Long live Laura the Blogger!

Helen said...

niii tore, kirjuta veel midagi :) nii mõnus lugeda :) kuidas teil seal alkoholiga on, kas seda üldse ei saa kusagilt osta jne?