Wednesday, December 12, 2012

Kauaaaa oodatud pildid

I wish et ma saaks teile natuke rohkem pilte vaatamiseks panna aga ma pole ikka veel saanud low res pilte fotograafi käest ja pole aega olnud teda taga ajada ka..pealegi tuleb välja, et kui sa ise project manager oled siis ei jõua üldse piltide jaoks poseerida! who would have thought eksole!!! täielik pettumus..näed hullult vaeva ja üritus on äge ja siis ise pole mitte ühegi pildi peal sest koguaeg jooksed ringi..no igatahes midagi näete ikka ära..

näiteks see oli meie MUMM jaht:

Osa minu maru armsast crewst. Paremal on jahi kapten Jojo ja keskel minu hostess Charlotte ja vasakul on üks tore poiss kes mõtles must laulu välja aga ma ei mäleta ta nime enam :S

See on esimene päev. Lennutasime Austriast kohale F1 kunstniku(vasakul) ja paremal tema manager. Ta teeb siis reaalajas suuri maale F1 teemalisi. Müüs mõned paari tuhande euro eest maha ka selle F1 ajal.


See on kolmas päev. Üks debiilik kreeka mees kes selles PRG firmas töötab, mis Mummi ja teisi alko brande siin omavad oli just mõtetust asjast paanikat teinud ja natuke karjunud mu peale ja ma läksin vaikselt nurka ära et maha rahuneda ja fotograaf on salaja pilti teinid. Sellest ka mu murest murtud nägu :D eks ma hakkasin väsima ka natuke viimaseks päevaks ei jaksanud koguaeg keep smilingut teha.
Aga lõpetamaks natuke rõõmsama noodiga. Siin siis mina ja terve lähis ida managing director poseerimas :D Temaga on nii naljakas..ta on selline üüüüülimalt pedantne ja mitte eriti sõbralik enamus inimestega aga mina talle mingil põhjusel meeldin. Kõik offices ütlevad, et ta kunagi ei kiida kedagi ja F1 debriefingul ta ütles eraldi, et Laura oli fantastic and all our guests loved working with her. hahahhaa. Siiamaani teised pööritavad silmi, et mis tal hakkas, et sellise avaliku kiituse tegi!hihih..




Üldiselt veel niipalju, et meie aasta kõige tähtsam üritus on ka nüüd selja taga. See Chivas Legends Dinner ja Sir Ben Kingsley ja Chivase maste blender Colin Scott ja Armani ballroom ja 261 tähtsat onu ja 16h tööpäev. Kõik läks hästi või no minu poolt ei olnud mingeid suuri pahandusi ja kõik olid rahul. Tegin jälle guestlist management lisaks oma ülesannetele ja võin öelda, et mul on tunne, et nüüd pole olemas guestlisti mida ma manageerida ei oska. Need kaks mis nüüd teinud oleks on lihtsalt niiii erinevad ja õppisin nii palju F1 ja selle Chivase üritusega. Igatahes hakkab vaikselt tunduma, et võibolla ei olegi ehku peale, et mul asjad välja tulevad ja kiita saan vaid tegelt ka olen päris äss :D

Hahaha igatahes täna on ju tegelt tööpäev ja pean kirjutama ideid sest pitchime järgmise ürituse jaoks veebruari lõpus. Nad tahavad et 3 erinevate event companiid oma ideed lagedale toovad ja siis valitakse parim. Aga aga kui te nüüd kuulete, mis üritus see on siis ma küll ei näe kuidas nad selle kellegile teisele kui meile saavad anda..üritus ühendab TENNIST JA VEINI!!! woaaah! meant to be ju :D suuur suur tennise võistlus ja meie teeksime siis Jacob Creeki lounge ja activationeid jne. Ok hakkan ideid ammutama nüüd. 

BAIDEVEI järgmine nädal olen niii eestis, et vähe pole!!! jeee jeee jeee!





2 comments:

Laura said...

Ei jõua enam ära oodata!

Helen said...

Niiiii vahva, oehhhh ma olen ikka nii uhke su üle, nii hea meel et sa seal kõigega hakkama saad ja ässi paned:) !!!! Kui vahepeal on raske siis ikka meenuta kui laheda ja ägeda kogemuse sealt saad!