Sunday, September 15, 2013

Kas juba on detsember palun aitäh!?

Viimasel ajal juhtus nii palju asju, et ei jõua ära kirjutada. Kuna eile oli langevarjuhüpe veel niii värske emotsioon tahtsin ruttu sellest ära kirjutada aga tegelikult on veel uudiseid. Me bookisime oma honeymooni ära!!!!! aaaaa kui väga ma ootan! no nii niii niiii väga, et pole võimalik sõnadesse panna, 23dets-4jan palun tule juba.

Me olime siin mitme sihtkoha vahel ja Keenia oli ikka üks lemmikuid koguaeg. Ainuke mure Keeniaga oli, et me ei leidnud väga lahedaid hotelle, mis oleks enamvähemgi normaalse hinnaga kuna lennupiletid olid sinna kallid siis ei saand väga hotellide peale laristamiseks jätta. Siis aga läksin surfama oma maailma kõige lemmikuma lehe peale www.airbnb.com kuhu võin ennast tundiseks unustada ja Morgan ütles, et aga palju sõbrad ütlevad et Sri Lanka on lahe ja sinna saab odavaid pileteid Dubaist et tseki kas näed midagi seal.. ja siis ma leidsin selle maja:






Tree house on jalgade peal, ehk siis samal kõrgusel kui puuladvad ja asub 15min lähimast linnast. Rand pidi kohe jalutuskäigu kaugusel olema ja üleüldse ma ei suutnud ettekujutada, et tahan kuskile mujale minna kui sinna majja. Teadasin ka, et kui selle Morganile saadan(kelle lemmikud on igast treehousid ja muud põnevad lahendused) on vastus ainult üks. Lähme Sri Lankale, et seal majas ööbida!

Siis ma ühe terve päeva olin tööl täiesti kasutu töötaja aga väga kasulik wife sest googeldasin kõiki asju võimalik Sri Lanka kohta ja tegin meile reisiplaani ja excel sheeti ja valisin hotellid ja tegin budgeti ja no ühesõnaga olin nii virgo kui võimalik :D list listi otsas! Parimaks plaaniks valisime lõpuks selle, et lähme alguses lõuna ossa, kus on rannad ja relax ja oleme esimesed kolm ööd ühes üli tuusas hotellis lihtsalt, et saaks room servicet kasutada ja tõelise honeymooni tunde kätte. Minul lõppeb just detsembriga üliii pingeline töö periood, et arvasime paremaks alguses lõõgastuda ja siis ringi vaatama hakata. Igatahes selleks alguse kolmeks ööks leidsin ka niiiii ägeda hotelli, et ma ei suuda lihtsalt. 

Hotell asub mäe jalamil ja koduleht võtab hotelli kokku nii "The Three by TPV is what happens when Asian design, Scandinavian thinking and western standard come together in perfect harmony."
Aa ja kui alguses oli valikus veel paar ägedat hotelli siis selle The Three kodukale minnes näete eraldi linki: Our Dogs :D ehk siis kolm koera,kes disainikas hotellis elavad ja chillivad..ei tea jah kas me olime kohe SOLD selle peale! Ja suht kõik asjad on valged seal hotellis.

Igal toal on oma outdoor bathroom, ehk siis vannituba asub õues! aaaaaah ma tahan minnaaa!!













Peale selles tuusas valges unelmas olemist läheme kolmeks ööks eelpool mainitud tree house. Siis sõidame natuke põhja poole kus asub suurim rahvuspark ja oleme kaks ööd rahvuspargi hotellis.

Rahvuspargis lähme elevantide ja leopardite safarile. Ja siis sõidame veel 4 tundi põhjapoole, kus asub cultural triangle ehk siis kõige vingemad kultuuriliselt olulised kohas ja templid jne.
Et siis käime rohkem ringi ja ma proovin ennast kokku võtta ja mitte rabandust saada kui kõikide mägede otsa on vaja ronida, et templeid näha :)

Ühtpidi mõeldes ei tundu detsember nii kaugel aga kui mõtlen kuiiii palju tööd on vaja ennem seda ära teha siis tundub see peaaegu võimatu, et detsember üldse kunagi kätte jõuab.


No comments: