Monday, September 2, 2013

The Most Important Day..and some other days

Esimesed asjad esimesena. Mul oli eile sünnipäev ja, et ma juhtun olema üks neist (tundub, et eranditest) kes kooooohutavalt armastab oma sünnipäeva ja seda alati pikkisilmi ootab, siis olen kohe eriti rõõmus. Pühapäev on meil siin küll tööpäev aga boss oli nice ja ütles et take a day off.. kuna ma ikka ei taht päris ludri olla (pluss Morgan ja kõik mu sõbrannad nagunii on tööl, et ma ei viitsinud terve päeva üksi olla) siis läksin ikka officesse ka. Seda küll ainult kolmeks tunniks ja eelkõige selleks, et töökaaslasetele oma peanutbutter-cheesecake sisse sööta ja õnnitlusi vastu võtta. Hommikul logelesin loomadega ja jõin rahulikult kohvi ja kuskil lõunaks läksin tööle. Paari tunnipärast juba ei viitsinud seal olla ja taksotasin ennast hoopis Dubai malli endale sünnipäeva kinki otsima. Leidsin päris mitu kinki..hahaha.. ja ostsin kõik, ise koguaeg korrutades, et ahh mul on sünnipäev täna võib! Nii et COSist leidsin ilusa kleidi ja siis leidsin veel ühe ilusa lihtsa musta kleidi ja siiis leidsin hoopis need täiuslikud kingad mille ma pidin ostma! Ise olin väga rahul endaga otseloomulikult :) Täiega põhjendasin ära kõik ostud!


Uus kleit aga need punased kingad jäid minust poodi sest need kiisu kingad tahtsid rohkem koju tulla kaasa.



Peale tööd aga sõitsime Raffles hotelli spasse. Morgan organiseeris meile Spa date'i. Ehk siis alguses chillisime bassu ääres ja siis oli tunniajane massaas mõlemal ja siis tagasi bassu äärde ja lõpuks mu lemmik sushi restosse sööma. Seal ta muidugi lasi neil filipiino tädidel ettekandjatel mulle laulda ja ise naeris terve aja kui mina pidin tublit ja rõõmsat nägu neile tegema :D Igatahes oli täiuslik sünnipäev!




Morgani käest sain imeilusa uue rahakoti. Täna igakord kui seda kotist välja võtsin tundsin ennast nagu täielik täiskasvanu. Eelmised mitu aastat oli mu rahakotiks Liisi beebi kingitud piisikene trukiga ümbrik mille peal olid värvilised kassid ja südamed. Ja ma olin hiiiglama rahul selle rahakotiga aga ta lihtsalt lõpuks andis otsad ja ei käinud enam kinni ja asjad lappasid mööda käekotti ringi igapäev. Uus rahakott on selline suurem ja nahast ja igasuguste sahtlitega kõigile kaartidele..sellist luksust mul pole aastaid olnud juba nii et naudin väga!

Sünnipäeva pidu plaanin pidada tuleval reedel. Me pole siin veel kordagi kodupidu teinud nii, et mõtlesin seekord sõbrad koju kutsuda. Siis saan teha nii palju kooke kui tahan..see on peamine põhjus. Tellimused on praegu sisse antud mu klassikalisele Carnagie Deli juustukoogile, Sidruni-merenge koogile ja shokolaadi muffinitele. Morgan juba ette pööritab silmi, et ta sööb liiga palju kooki :D Tahaks kartulisalati ka teha ja ma ei teagi..kas kellegil on veel mingeid ülihäid selliseid snäkk sööke? Ma võin muidugi googeldada ka aga äkki teil mingid on lemmik retseptid?

Tean küll et pealkirja panin nagu kirjutaksin muudest päevadest ka aga mul ei tule midagi võrdväärselt rohkem meelde. Ok tegelt käisime Dianaga väljas neljapäeval ja see oli nii tore. Polnud nii ammu nendes kõige fänsimates baarides käinud mis DIFCs asuvad.. Zuma jne. Meil oli nii armas tasakaalustatud õhtu. Diana tegi kodus imehead kapsahautist nii, et sõime kõhud talupoja toitu täis ja siis lükkasime kontsad alla ja kõõlusime peenetes baarides dringid käes :)

Vahepeal veel läks pesumasin katki ja ma pesin 5 päeva käsitsi vannis pesu. Morgan koguaeg ähvardas et kingib mulle sünnaks uue pesumasina ja ma ütlesin selle peale... ... igasuguseid asju :D tegelt lihtsalt käis vana paranduses ja täna toodi tagasi ja juba panin ühe täie meie üle ääre ajavast pesukastist hakkama.

Ok ilmselgelt said kõik huvitavad asjad räägitud kui jutt musta pesuni jõudis.

Järgmise korrani :)

5 comments:

Laura said...

Eiiiiiiii, sa said suurte inimeste rahakoti, niiiiii igav! Aga eks peab igasugu asju elus proovima ja usun,et saad veel sealt tagasi ka astuda. Meie pere lemmikud snäkid on alati bruchettad, kitsejuustu pesto pirukad, lavashirullid, aga mul pole õrna aimugi, kas sealt selliseid asju ka saab.
Meie Gretega rääkisime sinu sünnipäeva terve päeva sinust!

Helen said...

mmm kleit on ilus :) ta oleks võinud filmida seda filipiino tädide laulmist, see võis maru naljakas olla :D
Ma tahaks neid kookide retsepte :) kui need just sul kusagil ainult retsepti raamatus pole ja netis kättesaadavad. Ma just ise ka juurutan, mida laup vanematele küpsetada.
muahhhhhh

grete said...

HAHAHA laura sa oled nii armas :D ja palun ma tahan ka mingit retsepti! laura lemmikretsepti! sest mul on on ju nüüd KÖÖK! auuu! :)

ja lukase söögisoovitused on head, Priidiku sünnal ju kahe käega ahmisime toitu!

grete said...

ootan uut postitust!

grete said...

nii mitu aastat juba ootan uut postituuust.. TUUST!