Monday, March 5, 2012

Day 19

Tere hommikust!



Pilt on tehtud reedesel hommikukohvil meie praeguses lemmikkohvikus. Reede oli üldse mõnus ja relax. Sõime hommikust ja jalutasime pargis (need pargi pildid on küll ühel õhtupoolikul tehtud aga vähemasti näete, milline see meie tehisjärvega park välja näeb)



Jõudsime veel pika siesta teha ja bassu ääres päevitada ja õhtul plaanisime minna postimajja sest mulle oli pakk. Postimaja asub siis sellises linnaosas kus peeneid sportautosid ei näe. Inimesed on kõik pigem hiinast ja indiast ja uptowni swarovski kristallidega poesiltide asemel on neoontuled ja papist plakatid. Tänavad olid muidugi rahvast täis ja GPS ei suutnud meile päris täpselt öelda, kus see postimaja ikkagi asub. Lõpuks leidsime üles ja seisime järjekorras ja siis ütles mõnusa india aksendiga onu meile, et tänaseks on rahvusvaheliste pakkide väljastamine lõppenud (kuigi helistasime ennem ja öeldi, et kella 21 õhtul saab kätte paki) ja tulge teinekord. Nii, et kõmpasime parklasse tagasi ja lohutuseks ostsime poest selle karbi:


Kell ei olnud veel üldse palju aga olime juba koduriietes diivanil keras kui lõpuks ikkagi mõlemal õue mineku tuju saabus. Ruttu riidesse ja takso peale, et minna Dubai Music Roomi, kus morgani töökaaslase rockbändi albumi esitlus oli. Klubi ise oli päris tore ja muusika ka. Chillisime paar tundi ja rääkisime juttu ja kui koht kell 2 kinni pandi tulime koju tuttu ära. Hea oligi sest laupäeva hommikut olin ma juba terve nädala oodanud. Ilmselgelt teen ma siin koguaeg google researchi, et kuhu Dubais minna ja mida näha. Niimoodi avastasin ka Ripe Me orgaanilise turu, mis laupäeviti Dubai Garden Centeris toimub. Ripe Me on siis selline firma, kes müüb ainult kohalikku juurvilja. Valida saad suurema ja väiksema juurvilja kasti vahel. Need on valmis pakitud ja iganädal sisu natuke erineb. Hind on väga normaalne 80dirhamit (16eurot) ja seal sees on hunnik tomateid ja kurke(mis maitsevad imehästi..polnudki nii häid päris tomateid ammu saanud) väike kott ube, kaks broccolit, mõned suured kartulid, lillkapsas ja värske roheline sibul, redised ja üks väike baklazaan. Just nüüd algas neil ka kampaania, et selle boxi saab endale koju tellida kui ise turule ei jõua. Eile tehtud juurvilja kotletid olid igatahes väga maitsvad ja arvan, et see kast saab meil iganädalaseks sõbraks. Muidu müüdi turul veel värskeid itaalia juuste ja homemade jäätist ja grilliputka oli nii, et eriti super mõnus hommik. Mõned pildid ka:


seda T-Rexi põõsast tahaks ma hirmsasti meile rõdu peale elama:

ja siis müüdi seal veel eriti tuusa mööblit, mis on tehtud indoneesia kalameeste ümbertöödeldud vanadest paatidest:


Kõhud jäätist täis suundusime teisele katsele postimaja poole (see on meist kuskil 35min sõidu kaugusel). Kõigepealt seisin järjekorras, et üldse järjekorra numbrit saada. Siis seisin järjekorras, et maksta 2.50 ja saada kätte see paber, kus on peal minu paki info (ma saa aru..mulle tundub, et siin polegi postkaste kuskil?! et inimesed rendivad PO boxe sest kodu ümbruses ma pole meie postkasti veel leidnud ja postipaki saabumise kohta ka helistati mitte ei saadetud mingit paberit.Igatahes Morgan pidi töölt uurima veel, et kuidas see siis käib kui te kõik tahate hakata mulle postkaarte saatma(hinthint) ). Nii paberi sain kätte ja seisin järgmises järjekorras, et see paber anda onule ja maksta jälle 2 dirhamit, et tema siis mu info arvutisse sisestaks ja uue paberi annaks. Ja siis istusin maha ja ootasin kuni neljas onu mu paki välja otsis ja mulle andis. Selle eest oli paki sees maailma äge engagement present Kaire käest. Kolm kipat raamatut aga ma ei jõudnud neist veel pilti teha ja mu telefon on praegu lahtimuukimises, et saaksin seda siin kasutada, nii et pildid kinkidest tulevad natuke hiljem.

Edasi tulime koju ja käisime jõusaalis ja dog date'il, kus oli üks 3,5kuune beebikoer, kes terve aja mu süles istus ja ma tahtsin ta kohe koju kaasa võtta!!! Õhtul läksime kinno We Bought A Zoo vaatama ja sain mõnusasti nutta nagu ikka. A ei ennem kino otsisime Dubai Mallist välja Magnolia Bakery ja sõime cupcake :)


AHSOO ma oleks peaaegu, et täiesti ära unustanud teile rääkida töö otsimise uudiseid. Ma sain assistendiks ühele suuuuurele üritusele. Ja kui kõik seal hästi läheb ja koostöö klapib on lootust selles ürituskorraldusfirmasse ka tööle saada. Aga isegi kui ei saa siis tähendab see ikkagi, et saan mingi kogemuse CV peale kirja panna ja olen selle üle rohkem kui õnnelik. Event ise on Dubia Boat Show ehk siis liiga palju raha omavad inimesed tulevad oma suuuuri jahte näitama või endale suuri jahte ostma jne. See event firma on vastutav kõigi söögi ja joogi kohtade eest tervel boat showl alal(neid on kokku 5 ja seal hulgas ühes mängib 7 pealine itaaliast kohale toodud jazzband ja teises tehakse alkoholi koolitusi jne et väga high profile värk) ja minu vastutada jääb Vertu VIP loungi sujuv toimimine. Üritus kestab 4 päeva ja sealt käib läbi umbes 30 000 inimest. Olen juba ülemõistuse ärevuses ja ootan väga. Set up hakkab 10 märts ja boat show ise 14-17 märts. Nii, et tuleb kõvem suhtlemine ja connectionite tekitamine ja isegi kui ma lõpuks ikkagi ei saa sinna tööle siis on mul turisti viisa veel kuni 20 aprillini nii, et pole tõmmelda veel vaja :) Ühe teise tuusa firmaga peaks see nädal ka meeting olema, nii et fingers crossed!

Praegu ma lähen käin Mate'ga õues ja võibolla teen väikse window shoppingu Emirates Mall'is :) kallid ja paid!

2 comments:

grete said...

vao vao vao kui lahe asi on indoneesia kalameeste ümbertöödeldud vanadest paatidest tehtud möööbel! 8) ja loomulikult kogu muu jutt ka aga see idee kõlas nii lahedasti! :))))

palju õnne töö näkkamise puhul ka! :)))

Laura said...

Geku see oligi niii lahe, et me isegi hakkasime arvutama ja uurima, et palju maksaks siit midagi eestisse saata. Näiteks üks tuus diivanilaud sest mööbel ise pold kallis, et peame veel kaaluma kas tasub enda tulevase kodu jaoks see investeering teha. Samas nii tuus asi!