Wednesday, February 17, 2010

tähelepanekuid

* et üldse kuskil üle tee saada peab olema, kas hulljulge või maailma kõige kannatlikum inimene..autod lihtsalt sõidavad üle varba oled ülekäigurajal või ei ole..täiesti lootusetu variant..ma olen maailma kõige halvem hulljulge teeületaja aga hakkan harjuma sest oodates jõuab järgmise nädalalõpp ennem kohale kui auto seisma jääb..

* inimesed lihtsalt kõnnivad otsa sulle tänaval koguaeg! ma saan aru kui ei ole ruumi ja trügimine eks..aga eiei eile näiteks oli täiesti tühi tee..mina jalutan seina pool ja tädi möödus must nii et sain kotiga kõhtu..tema pool oli terve tee tühi minul oli õlg vastu seina juba..see on uskumatu kuidas nad lihtsalt vaatavad sulle silma ja siis kõnnivad otsa..

*KÕIK kõnnivad tänaval ja poes niiiiii aeglaselt, et me Morganiga sureme koguaeg ära peaaegu..me oleme muidugi mõlemad eriti kiire tempoga kõndijad aga no siin on asi ikka hull..näiteks kui on suht rahvast täis tänav siis mõned jäävad keset teed seisma, et rääkida midagi vms..või lihtsalt käivad keset teed kolmekesi reas niiiiiiii aeglaselt ja mööda ka ei saa..teinekord kui Morganile hakkab väga ajudele siis ta astub neile meelega kanna peale ja siis nad tulevad eest ära..mina nii kurjaks pole veel läind aga teinekord käib küll väga ajudele..

* mina tahan näha, kus on teinud oma autojuhiload kõik siinsed taksojuhid ja suurem osa bussijuhte!!minu beebi Liisi sõidab neist küll oluliselt paremini! me teinekord peame lissalt taksost maha minema ja uue tellima Morganiga, sest nad niii retsilt jõnksutavad iga kord kui gaasi annavad, et meil on mõlemal ühe minutiga süda paha..ja sama on bussidega..osad on suured bussid nagu meil tallinnas need on ok aga osa liine on rohkem sellised suurema marsa bussi suurusega ja nende juhid on küll uskumatud..ükspäev eelmine nädal sõitsime puupüsti täis bussiga mina, Morgan ja Ives (Morgani sõber) ja ummik oli,nii et buss pidi jääma pooleldi kallaku peal seisma ja taga oli palju autosid..ja siis ta ei saanud sealt enam ÄRA..lihtsalt ei saand kohe hakkas taha veerema autodele otsa..ja mingi mitu minutit proovis (BUSSIJUHT !!) kuni Ives vihastas ja ütles talle, et tule eest ära ja sõitis ise minibussi mäest üles!! :D ma saan aru, et mul pole lube ja pirisen siin eks..aga mu töö pole ka bussi või takso juhtimine!! täitsa sürr..

*üldiselt on üsna odav elada siin..ma mõtlen söök ja jook ja riided ja bussipiletid jne..mul on igakord tunne, et peaks seda summat korrutama mingi 15ga nagu euro puhul vms aga Macau raha on MOP mis on sama mis Hong Kongi dollar..see on kuskil 1,5 dollarit on 1 kroon nii et peaaegu sama

praegu ei tulegi rohkem pähe ja pean nagunii joogasse lippama nüüd..paipai

5 comments:

Laura said...

Laura, tee seal load ära :) Või ava enda autkool.
Kipa, kipa.
Paid.

Kriss said...

hahaha...minu móte ka just...ja siis kui eestisse kunagi júad vóid ju pakkuda teenust, et ópetad sóitma Hiina moodi:) EKSOOTIKA
Aga see otsa kóndimine on osadel meelega, sest neile need rikkad eesti válismaalased vága ei meeldi...aga siis útle neile,et kui sind veel kiusavad siis tuleb su vanem óde ja teeb neile tuupi:D:D

laura said...

Samas see otsa kõndimine võib olla jälle positiivne nagu Indias, et neile on eksootika näha kedagi põhjamaiselt valget ja ilusat, et siis koju minnes rääkida, et täna sain vot sellist inimest puutuda :)

Pony said...

Mina arvan hoopis et nad kõnnivad otsa sest see on naljakas.

ihihihiiih

Tegelt tahtsin öelda et ma olen väga samal lainel sinuga nende aeglaselt kõndijate suhtes:D ja aeglaselt SÕITJATE .. sa ei kujuta ette kui palju vandumist ma nende peale raiskan kes ei suuda efektiivselt sõita.. ja seda veel tallinnas.. ei teagi mis ma seal teeksin. Otsaksin selle auto mis teistest autodest üle sõidab :) miumiu

Laura said...

väga huvitav, et te soovitate mul siin load teha..te saate ikka aru et te hakate ka teinekord mu autos sõitma? :D

ja otsa kõndimise võistluse võitja on ma arvan, et Kriss..nad siin ei ole väga vaimustuses valgetest ja nad näevad neid ikka suht palju sest see on turisti kohta ka..samas kuskile päris hiinas maakohas äkki on Laural õigus, sest seal me oleme eksootilisemad! :)