Wednesday, May 5, 2010

igapäeva asjad

mul on peas mõned asjad, mida olen siin olles täheldanud ja tahan teiega jagada..näiteks see kui tähtis on hiinlastele, et nende nahk valge püsiks..kui õues on pisutki päikeseline võib kindel olla et terve trobikond hiinlasi käib vihmavarjuga, et jumala eest nahk ei pruunistuks..tais olid nad kõik rannas pikavarrukaga särkidega ja ujumisiriided kui nad üldse on nendes on selline kalipso taoline võimalikult palju nahka kattev kostüüm tihti..kuigi tihemini on nad siiski lihtsalt +32kraadises kuumuses pikkades pükstes ja särgiga..ja niiiii palju kosmeetikat on valgendava efektiga (ma olen harujund, et ainult pesupulber on selle effektiga) isegi näehooldus vahendid ja kreemid, mida mina olen harjunud eestis kasutama Lorealilt või Maybellinilt on siin muidu sama agakui hakkad pakilt lugema on lisandiks ikka see Whiting effect..eile käisin just uut kreemi ostmas ja imestasin jälle kuii palju erinevaid valgendavaid kreeme siin müügil on..aa ühtlasi avastasin minu meelest eriti naljaks päikesekreemi firma..kui enamus SPF kaitsekreemid on ikkagi nimedega SunKiss või SkinAqua jne siis siin on ka müügil firma minema sunKILLER..ma küll muigasin kui seda nägin..et lähed randa või bassu ääreda ja paned oma SPF 60 või 80 sunkilleri peale..

hiina naised siin ei oska üldse kontsadega käia..no ikka kohe üldsee!ma olen siin nüüd kolm kuud olnud ja iga päev näen ikka piisavalt naisi, et julgen sellise statemendiga lagedale tulla..algselt juhtisid mu tähelepanu sellele üldse Morgan ja teised poisid aga nüüd ma näen seda ise ka koguaeg ja igalpool..seda ei saa seletada kuidas nad kõnnivad aga välja näeb 7el juhul 10st nagu elu esimene kord on kontsad all.. natuke on naljakas aga natuke on kahju neist teinekord kui nad niiviisi koperdavad kuskil..


ma olen ikka päris palju käinud erinevates aeroobika ja tantsutundides eestis ja muidugi teinekord satub sekka keegi täiesti rütmi ja kordinatsiooni vaba inimene aga siin on igas trennis neid rohkem kui üks..kunagi minu tütar läheb kohe kui käima hakkab kuskile trenni, et ta suudaks hiljem astuda jalg jala kõrvale ilma sassi ajamata..sest siin on ikka täitsa hullus kuiiiii kordinatsiooni vabad paljud naised on..eriti hakkab silma step aeroobikas näiteks..iga nädal on seal üks kuskil 40 aastane naine..mikihiire särgiga ja suuur naeratus näol ja üldseee ei saa pihta..no isegi mitte basic sammule, mis on astud stepi pingi peale ja siis astud alla..ja ma näen teda seal juba kaks kuud ju!ja mitte ainult vanemad inimesed vaid noored tüdrukud ka ei saa ju üldse hakkama...aga see eest eile oli joogas üks tädi..sillerdav kuldete pükste ja roosa särgiga ja iga raske poos, mida kõik vaikselt hingates püüdsid hoida..oigas ja ohkas ta niiiii kõvasti ja naljakalt, et ma ei suutnud üldse keskenduda..see oli selline seksi ja sünnituse vahepealne ägamine terve tunni..isegi treener vahepeal hakkas naerma ja küsis talt, et kas kõik on ikka korras :)


krt ma tean, et midagi oli veel aga mul ei tule meelde praegu..aa übermõnnadest uudistest veel, et lähme Morganiga laupäeval Egiptusesse.. nagu räägitud Cairos on Red Bull X Fightersite etapp ja Morgan on seal kohtunik ja ehitab raja jne..ja mina võtan meie üli posh hotelli bassu ääres päikest..aga eks ma teen siis jälle reisilugute postitused!


kallistan ja ootan ikka veel kõiki külla!!

6 comments:

eero said...

Jaapanis oli suht sama teema nende kontsakingadega. Mingi kummaline nõks on neil sees ja see tundub kuidagi väga kolenaljakas.

Ja seal jäi silma ka kuidas ikka normaalne oli kanda kaks kolm numbrit suuremat kingapaari ja siis pidevalt nedega koperdada. Aga paigal seistes olen ma ju nii COOL!

Eks Inku oskab rohkem kaasa rääkida kindlasti

Laura said...

Mikihiire särgiga naine oleks mu lemmik. Kahju, et mind seal itsitamas pole. Paid.

Helen said...

loetud :)

Pony said...

haha ma nii kujutan ette kuidas sa nendest inimestest jutustaksid:D

huvitav kas hiinlased lähevad siis kergesti väga pruuniks?

või kas nad valgendavad oma nahka ka seetõttu et näha välja nagu europiid ja üldse mitte kollaka varjundiga... noh nagu meie pruunistame end et näha välja nagu lõunamaa tibid hõhõ :)

ma tean sellise mõttelõnga ulatasin sulle siis:D

grete said...

issssand kui põnevad reisijutud sul on :D dsii luiiii! kirjuta juba uusi postitusi (nagu sa võid aimata ma loen muidugi uutest vanade postituste poole aga no niii põneeeeev!!!) kus ma ennem olen old :D:D

grete said...

irrrmus lauraigatsus tuleb ka muidugi peale :(