Wednesday, January 26, 2011

rootslased on geeniaalsed

ja siin kohal ei pea ma ainult silmas, et minu superlahe peika sealt pärit on vaid no nii palju häid asju ju..head muusikat, head sööki ja tamtaraaaa.. kuhu ma tahtsin selle postitusega jõuda ..IKEA..



ma sain kohe terveks kui eile õhtul helistas Micha (üks taani tüdruk, kelle peika on ka fmx sõitja ja nad on morganiga sõbrad juba aastaid..elavad siin meie lähedal ja on hästi toredad :) ) et kuule teeme Ikea fieldtripi..sinna on kuskil tund aega sõita meilt..just paras aega et girltalkida ja palju naerda..pluss mina olen just siin nii kaua elanud ja süüa teinud, et aru saada, mis mul köögis puudu on, lisaks oli tarvis nagunii õdede tulekuks külalistetuppa voodilinu uusi ja veel mitmeid pisikesi asju koju..nii et see plaan sobis mulle kohe hiiglama hästi..Morgan ja Micha peika Andre läksid hommikul trenni tegema ja meie siis kihutasime Murciasse shoppama.. mõnipäev pildistan teile oma lemmik ostud üles ka aga praegu peangi nii lühikeseks postituse jätma.. sest maailma parimal Morganil on homme sünnipäev ja teen hommikuks värsket saia ja kooki ka, nii et panen taigna kerkima nüüd.. seniks mõned pildid tänasest veel..

ühteist nagu jälle justkui leidsime Ikeast :D


siis oli vaja teha väike söögipaus ja peale seda Ikea vastas olev kaubanduskeskus ülevaadata (ostsin ainult ühe väga allahinnatud kleidi..ausõna!)




aaga seal keskuses oli suur toidupood kust sain pärmi ja zelatiini ja nunnusid südameid homseks Morgani koogi peale..meie kodulähedal on teise firma poed ja neis on selle kohapealt kuidagi jama valik olnud.. nii et rõõmustan!



muud polegi..lähen nüüd kööki..meil on kodus täna kuidagi uimane meeleolu..bossid ka magavad:


2 comments:

grete said...

ma tahan ju kaaa ikeasseee!!! :D

Helen said...

Haahhhaahahha sebastian on nii mõnnas bossys poosis :D kuid samas väga välja peetult käpad üle teise nagu tõeline kuninga kass :D